Vakantie aan de Costa Brava


Reservas Mas Pinell biedt vakantiehuizen te huur aan in dit bijzondere deel van de Costa Brava, de “Baix Empordà”. Wij hebben allerlei soorten vakantiewoningen, van goed geprijsde appartementen, familie bungalows tot villa’s met privé zwembad en uitzicht op zee. Wij hebben onze kantoren in Mas Pinell en Pals, maar verhuren ook in de omliggende dorpen zoals Estartit en Begur.

Mas Pinell: de ideale vakantiebestemming aan de Costa Brava

Mas Pinell is een rustige badplaats/woonwijk tussen de dorpen Pals en Estartit. Het heeft een uitgestrekt zandstrand met het zicht op de Medes-eilanden (natuurpark), waar het eigenlijk nooit écht druk is, zelfs niet in de zomer.

Reservas Mas Pinell biedt verschillende soorten accommodaties te huur aan, van goed geprijsde 1-slaapkamer appartementen, tot luxe woningen met 3 tot 4 slaapkamers. Alle huizen hebben een gemeenschappelijk of privé zwembad en zijn gelegen op niet meer dan 450 meter van het strand, afhankelijk van het type woning dat u kiest. Tijdens de zomermaanden (20 juni – 13 september) is de urbanisatie vooorzien van faciliteiten als een supermarkt (bij de camping), een bar/restaurant met zwembad en een strandbar. Tijdens de rest van het jaar is Mas Pinell een plek om tot rust te komen, terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen van het gebied bent.

Andere bestemmingen aan de Costa Brava

U vindt op deze site ook accommodaties in de omliggende dorpen, zoals Estartit naar het noorden, en de dorpen Pals en Begur ten zuiden. Elk dorp heeft zijn eigen stijl; Pals staat bekend om zijn golfbaan en luxe appartementencomplexen, Begur voor de schilderachtige baaien en villa’s met prive zwembad, en Estartit staat bekend om familie plezier: het water helt geleidelijk af en er zijn tal van restaurants, winkels, discotheken enz. Als u meer wilt weten over ons stukje van de wereld (we beschouwen het als het mooiste deel), aarzel dan niet het ons te vragen.

Over ons bedrijf

Reservas Mas Pinell richt zich uitsluitend op de verhuur van huizen en appartementen in dit prachtige deel van de Costa Brava. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als vakantiewoningen verhuurorganisatie en staan graag klaar met advies, informatie en aanbevelingen om uw vakantie een succes te maken. Vanuit ons hoofdkantoor in Pals kunnen wij u in het Nederlands helpen het appartement of vakantiehuis te vinden wat aan uw eisen voldoet. Onze medewerkers in Mas Pinell zullen u ter plaatse van dienst zijn indien u vragen heeft tijdens uw vakantie. Reservas Mas Pinell maakt onderdeel uit van het bedrijf Holiday Promotion Group. Het HPG is gevestigd in Platja de Pals (Girona), vanwaaruit we verschillende websites beheren en ondersteuning geven in 5 talen. Ook voor Mas Pinell doen we de administratie, boekingen en marketing vanuit het hoofdkantoor. We hebben echter ook een receptie in Mas Pinell voor de lokale afhandeling. U krijgt dus van het begin tot eind professionele service en persoonlijke aandacht.