Behaal rendement


Naast de voor de hand liggende voordelen van je eigen vakantiehuis in het warme Spanje, kan je ook nog een rendement behalen. Wij helpen daar graag bij. We hebben jaren ervaring in dit gebied en we zorgen er voor dat je huis goed verzorgt wordt. Enkele voordelen van een samenwerking met ons:

  • Wij dragen zorg voor de reserveringen
  • Wij dragen zorg voor de eindschoonmaak
  • Ondersteuning in 6 talen
  • Wij zorgen voor klein onderhoud tijdens het verhuurseizoen

Ook buiten het seizoen kunnen wij helpen met onderhoud, renovaties, sleutelafgifte etc.

Eigenaar - FAQ


Aan de hand van onze speciale enquête kunnen wij op objectieve wijze bepalen in welke categorie jouw huis valt, aan de hand van meetbare eigenschappen van het huis. Denk hierbij aan ‘afstand naar het strand’, ‘WiFi’, ‘aantal slaapkamers, enz.

Zodra het huis is geclassificeerd, wordt automatisch de prijskalender van die categorie toegewezen. De tarieven voor elke categorie zijn aan elkaar verbonden waardoor er altijd een porcentuele relatie is tussen alle prijzen.

Aan deze basisprijs wordt de eindschoonmaak, lakens, belastingen en eventuele optionele extras toegevoegd om uiteindelijk tot de totaalprijs te komen.

Aan de hand van de huurprijs die de gast betaalt, bepalen we de prijs die de eigenaar ontvangt voor elke week die is verhuurd. Deze prijstabel staat in de huurovereenkomst tussen de eigenaar en ons. In het geval dat een korting is toegepast op de verkoopprijs, wordt de prijs die de eigenaar ontvangt verminderd in verhouding tot de prijs. Elke eigenaar kan beslissen of hij last-minute kortingen wil aanbieden of niet.

Als u een voorstel van prijzentabellen wilt ontvangen, bezoeken we het huis en informeren we u.

Yes, it is mandatory to register your home as “habitatge de us turístic”. We take care of the registration for our clients.

De kosten van het registreren zijn afhankelijk van de gemeente. In 2017 vroeg de gemeente Torroella 80 euro per inschrijving. Dit is een éénmalige cuota, er zijn daarna geen jaarlijkse kosten aan verbonden.

Om je huis te registreren heb je ook een certificaat van bewoonbaarheid nodig. Als je deze niet hebt, dan kunnen wij dat regelen. We hebben een speciale prijsafspraak met een technische architect die het snel en goed afhandelt.

Wij bieden een volledige verhuur service, waardoor jij als eigenaar je nergens zorgen over hoeft te maken. Maar als je toch een klant aandracht, krijg je 5% meer huur voor die periode.